Los bericht bekijken
  #100  
Oud 17 oktober 2005, 10:23
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ralphy
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
We hebben ondertussen bericht gehad, ik moet nog even checken of we dat op het forum mogen neerzetten...
Maar de berichten zijn iig gunstig voor bijna allo abo's...
Ik ga meteen even checken of ik het mag neerplanten...
Is er al wel bekend wanneer MK dit bekend maakt?
Ook voor ons is het soms moeilijk om onbevestigde berichten bevestigd te krijgen. Als ik persoonlijk een inschatting moet doen dan verwacht ik begin november een nieuwsbrief van MK. Nogmaals dit is een persoonlijke "gok".

We weten zolangzamerhand dat MK geen losse flodders afschiet. Als ze iets aankondigen dan denken ze dat ook waar te kunnen maken. Als MGV weten we vaak wèl eerder waar MK mee denkt te gaan komen en zijn we in de gelegenheid om daar ons zegje in te doen. Het komt vaak genoeg voor dat op het laatste moment de plannen volledig worden omgegooid, zo zit de markt nu eenmaal in elkaar.

Zolang dat in de fase van plannen maken is, geeft het ons geen pas om dwars tegen de bedrijfspolitiek in te gaan en ook de concurrentie van MK inzicht te geven wat zich in de keuken van MK afspeelt. ook heeft het weinig zin om iets aan te kondigen dat nog aan veranderingen onderhevig kan zijn.

Zouden we ons daarin bezondigen dan lopen we het risico dat MK ons helemaal niet meer daarin betrekt. Natuurlijk zijn we allemaal barstens nieuwsgierig wat er in het vat zit. Laat dat wat Thomas heeft gezegd voorlopig meer dan voldoende zijn. We doen ons best om dat bevestigt te krijgen.

De keuze van MK om terughoudend te zijn met verstrekken van informatie over hun plannen moeten we respecteren. Wat andere providers soms beloven en vervolgens niet waarmaken, daar wordt je ook niet echt mee blij gemaakt.
__________________
BenJ