Discussie: Gekraak Gesis...
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 september 2005, 06:57
RFBcsa's schermafbeelding
RFBcsa RFBcsa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 januari 2005
Locatie: Tokio
Berichten: 6
Standaard Gekraak Gesis...

Hallo,
Ik vroeg me af of er mee mensen waren met problemen met de Analoge TV ontvangst. Bij de BBC1, BBC2 (oa. Balamory, iedere dag 10:30), Discovery (oa. reclame filmpjes) en RealTV (oa. reclame filmpjes) is het soms erg te horen dat het geluid kraakt/sist. Ik heb MK gemailt en gebelt en er is uiteindelijk een monteur hier langs geweest. De signaal sterkte was prima zei hij, iets dat ik eigenlijk ook wel verwacht had. Hij herkende het probleem omdat iemand in zijn familie zoiets had. Hij dacht dat het misschien aan een kopstation (!?) kon liggen. Mag best zo zijn maar de kanalen geven nog steeds problemen.

Voor de duidelijkheid heb ik even een bestandje geplaatst dan kun je het zelf horen.. Moet zeggen, dat met deze bepaalde uitzending het wel echt bar-en-boos was. Gelukkig is het meestal niet zo erg. Maar ik vind het toch erg storend, vooral omdat ik vaak snachts luister en de volume niet al te hard staat maar dit gekraakt schiet echt overal doorheen.
Bestand: [removed]

Het ligt echt niet aan mijn thuis spulletjes. Ik heb nog een reserve TV staan, een hele beste, en die heb ik rechtstreeks op de contactdoos aangesloten met zo'n standard kabeltje. Ook hier het zelfde effect. Helaas... of gelukkig eigenlijk, ligt het tenminste niet aan mijn breedbeeld TV.

Nog even om het geheel compleet te maken, mijn postcode is [removed]. Het is natuurlijk mogelijk dat het probleem regio specifiek is.

Okay, dat was 'm...