Los bericht bekijken
  #8  
Oud 5 juni 2005, 23:26
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
Het is zo, als je een GAP telefoon hebt, dan gaat alles vanzelf....
GAP gaat over DECT telefoon handsets aanmelden op een basispost, dat is niet het probleem van Bianca, want die schrijft dat het GEEN draadloze is.


Bianca, je schrijft ook dat je wel gebeld kunt worden op die telefoon, maar niet zelf kunt bellen. In ieder geval betekent dit dat je telefoon zelf goed werkt en dat een splitter ook geen oplossing zal bieden.

Als die telefoon al een oud-beestje is heb je nog een kans dat het een 'puls' toestel is en geen 'toon' gebruikt als je een nummer gaat kiezen.

Als je dit toestel opneemt en je kiest dan bijvoorbeeld een nul, wat hoor je dan in de hoorn ?? Hoor je een toon zodra je de nul-toets indrukt of hoor je dan 10 klikjes uit de hoorn komen ??

Hoor je klikjes, dan heb je nog een puls-kies toestel. Als het een nieuwer type is, dan kun je die soms met een schakelaar omzetten naar toon (DTMF) kiezen, daarna zal het wel werken. Is hij al zo oud dat hij alleen puls heeft, dan zul je een goedkoop telefoontje op de kop moeten tikken.

Heb je wel een toon-kies toestel, maar werkt het nog niet, dan kan het nog steeds aan dat toestel liggen. Probeer in dat geval eens een toestel te lenen van de buren en kijk of dat wel werkt.