Discussie: Borg van kabelmodem
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 2 mei 2005, 13:38
Stephan's schermafbeelding
Stephan Stephan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2005
Berichten: 5
Standaard Re: 250 gulden foetsie

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hanssie
Ik heb zins een paar maanden ook telefoon van multikabel en zou me borg terug krijgen ( ik heb in 2000 250 gulden betaald) maar omdat het nogal lang duurde ben ik maar eens gaan bellen en hun zeggen dat ze nergens iets hebben staan dat ik het betaald heb ook al heb ik wel een bankafschrift van 370 gulden ongerveer. Maar hun zeggen dat het installatie kosten waren en abbo geld....

Nou moet ik dus iets hebben om te bewijzen dat je het toen moest betalen.

Iemand van hier boven in dit topic het al gelukt om het geld terug te krijgen?

Greetzz
In de tijd van de overgang van Multiweb naar Sonera ben ik zelf ook lid gewoorden. Toen waren de installatie kosten gewoon erg hoog en was er een aktie van een gratis modem in bruikleen.

Veel mensen vallen hier inderdaad over en dat hoge bedrag van 300 zoveel gulden zijn (helaas) meestal alleen de installatie kosten van zo'n 250 gulden en een maand abbo kosten. Maar ik denk ook dat je het beste de specificatie er bij kunt zoeken of je aanvraag formulier (ja het is al jaren geleden en ik heb hem ook niet meer). En anders een brief sturen naar MK met je verhaal hierin. (je kan natuurlijk ook blijven bellen maar iedereen heeft hetzelfde in de computer staan dus denk ik niet dat dat veel opschiet)
__________________
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan uitspraken van deze jongen ;-)