Los bericht bekijken
  #4  
Oud 23 februari 2005, 21:29
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Draadloze telefoons kunnen op mekaar storen ja, dat is niet nieuw. Dit staat overigens los van de aanbieder. (KPN kent dit ook, etc)
Hier werd niet alleen de telefoon gestoord maar eveneens compleet het internet eruit gedrukt. En dan denk je toch niet meteen aan een illegale telefoon. Goed van die techies dat zij er uiteindelijk wel aan dachten.
Punt dat Thomas hier verder aanroert is dat er op het gebied van communicatie naar de klant het nodige is achterwege gebleven.
We hebben in z'n algemeenheid al vaker gesteld dat een hoop ontevredenheid kan worden weggenomen als de mensen weten waar ze aan toe zijn. MK is het daar ook mee eens. Alleen lang nog niet iedereen schijnt daar van doordrongen te zijn. Eerder denk ik dan ook dat lang niet alle info voor iedereen bij de HD beschikbaar is. Met name vraag ik me af hoe het is gesteld met de terugkoppeling vanuit het veld.
MK mag dan wel goed scoren in klanttevredenheids onderzoeken, maar dit aspect lijkt daarin onderbelicht te blijven. Tenminste als wij afgaan op de klachten die ňns hierover bereiken.
__________________
BenJ