Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 januari 2005, 07:36
SCaRaB's schermafbeelding
SCaRaB SCaRaB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 februari 2004
Locatie: Netherlands -> Winkel
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Je betaald voor je internetverbinding, niet de nieuwsserver. Deze discussie is hier al tientallen malen gevoerd dus verder heb ik weinig zin weer een complete argumentatie op te hangen.

Geeneen ISP in Nederland kan mij een snelle nieuwsserver bieden (10mbit haal je bij geeneen ISP nieuwsserver) dus neem ik een payserver, een bedrijf gespecialiseerd in het bieden van binary nieuwsgroepen en een die het complete bedrijfsproces gericht heeft tot het bieden van deze dienst. (Dus ligt de kwaliteit hoger) Wat jij nu beargumenteer is hetzefde als bij een payserver klagen dat je download niet snel genoeg is terwijl het aan je ISP ligt. (net omgedraaid dus)

Losse opmerking:
Ik ken mensen die wel eens KPN problemen hadden en die mochten weken wachten; Een storing is niet altijd in 1-2 dagen opgelost.
xs4all. tweakdsl, speedlinq, eweka (ja zij zijn ook ISP) ik kan wel door gaan hoor met ISP die wel een goeie nieuwsserver hebben. En we betalen er wel degelijk voor, je krijgt zoiets niet gratis. Lijkt me duidelijk

Willen ze het goed doen? dan moeten ze het uitbesteden en de abbo's 10 euro uitbesteden en de servers ergens anders voor gebruiken