Los bericht bekijken
  #2  
Oud 12 november 2004, 06:07
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Ik heb inmiddels al een bijna een half jaar telefoon via MK, mijn ervaring was dat het in het begin zeer matig was. Maar is inmiddels in mijn dorp een goede dienst geworden.

Veel problemen met modems, slecht signaal en storingen in telefooncentrale. Na een maand of 1,5 was dit zo goed als opgelost, al mijn klachten werden snel en goed opgelost. Wat ik heel soms nog heb is dat als ik een nummer bel via speeddial, ik een mevrouw aan de telefoon krijg die zegt dat het nummer wat ik gebeld heb niet bestaat. Maar wanneer ik weer de speeddial knop gebruik doet hij het wel... Misschien is de speeddial ietsjes te vlug voor de centrale van mk?

Over de kwaliteit heb ik niets te klagen, die vind ik vergelijkbaar met die van de KPN. Het enigste probleem is dat het via je kabelverbinding loopt, mocht de kabel er dus uit klappen heb je ook geen telefoon! Zit je in een omgeving zitten waar veel en vaak storingen zijn, dan zou ik er eens goed over na denken als ik jou was. Als je geen telefoon hebt merk je pas hoeveel je dat ding nodig hebt...

De laaste storing die ik had was iets van 2 maanden terug, maar toen had het hele dorp geen internet meer.... En was ook weer snelopgelost.

Het enigste jammere wat ik een beetje mis is die servicesite van de telefoon, die loopt bij mij 2 maanden achter terwijl die van de kpn actueel was.. Ook vind ik het jammer dat ik weer een set nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden heb.

Maargoed, om een lang verhaal kort te maken.... Over de dienst zelf heb ik niets te klagen meer... Mijn tip, probeer buren te vinden die ook al telefoon hebben en vraag naar hun ervaringen... Dan weet je zeker dat het in jou omgeving goed zit... Dat er op forum's veel gezeurt word moet je een beetje met een korreltje zout nemen, word vaak een "beetje" overdreven....
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.