Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 september 2004, 09:12
Havik's schermafbeelding
Havik Havik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 maart 2004
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Power Bundle
DTV: Samsung-DCB9401r
Berichten: 25
Standaard Fraai werk van Tiscali

uit E-mail van Eweka aan Tiscali gebruikers:
Citaat:
Eweka Internet Services heeft de afgelopen week contact gehad met Tiscali, ( uw I.S.P. ), teneinde het verkeer wat door gebruikers van Tiscali wordt gegenereerd af te handelen. Zo kunt u met Tiscali als Internet Service provider gebruik maken van onze diensten.

Voor het afhandelen van dit verkeer wil Tiscali Eweka Internet Services een prijs per gegenereerde mbit/s in rekening brengen. Wij zijn hierover zeer verbaasd omdat wij van mening zijn dat Tiscali zelf verantwoordelijk is voor het verkeer wat haar eindgebruikers genereren en niet Eweka Internet Services. Wij hebben dan ook besloten om het verkeer wat voor Tiscali bestemd is gewoon bij Tiscali af te leveren of zijn dit nu wil of niet. Ook zijn wij niet voornemens om hiervoor te gaan betalen.

Mocht Tiscali desondanks besluiten het verkeer wat door haar eigen gebruikers gegeneerd wordt te blokkeren, ( waardoor u geen gebruik meer kunt maken van onze diensten ), dan dient u hiervoor contact op te nemen met uw I.S.P. Tiscali. Wij als Eweka Internet Services kunnen u hier verder niet meer van dienst zijn. Ook zijn hiervoor niet verantwoordelijk.
Fraai staaltje van ondernemerschap Tiscali daar zullen je abonees erg blij mee zijn!!! 8O
__________________
PSU; Silverstone ST56ZF case: Antec P160, CPU: opteron 180; Mobo: ASUS A8R-MVP, Memory: Corsair XMS 1GB CL2 400mhz, Graphics: HD3850, HD 3x WD total 1070GB, Optical: LG DVDRAM/ LG-DVD-ROM,
Sound: Auzentech X-meridian7.1 +Z5500, Wiel: Logitech G25, Oh.. en 'n Floppydrive