Discussie: FSK telefoons
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 14 augustus 2004, 13:04
Sandor's schermafbeelding
Sandor Sandor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juni 2004
Locatie: Den Helder
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Dat komt mooi uit ... ik heb net via i-net een telefoonset uit Duitsland binnen en deze zijn standaard voorzien van FSK nummermelding ... werkt niet bij KPN, maar wel bij verschillende kabelaanbieders .... resultaat ==> ik ga volgende week over op telefoon via MK en dan kan mijn nummermelder er tussen uit en ontvang ik op de Gigaset A340 de inkomende nummers ... tip???? .. gr.

p.s. voor diegene die denken wat moet hij nou met Duitse telefoons ==> de Gigaset 340 is voor de DTMF (KPN) zo'n €149,00 en ik heb de duoset (basisstation, losse lader en 2 handsets) voor €100,60 ..
en

Citaat:
Ik heb voor het aanvragen van tel bij MK geïnformeerd en heb daarop een Siemens Gigaset A340 duo besteld. Het voordeel is dat ze FSK nummermelding hebben en het werkt bij MK ... btw .. mijn oude nummermelder van Profoon, de PCI-65, werkt ook nog na de overgang.

Mijn Siemens komt uit Duitsland en heb ik via prijzenslag.com besteld voor €100,60 in huis..... Ik gebruik kabeltelefoon nu 3 weken en ben er errug tevreden over ... gr.
Deze heb ik eerder in soortgelijke forums geplaatst ... misschien heb je er wat aan ... gr. 8)[/quote]