Los bericht bekijken
  #20  
Oud 7 augustus 2004, 07:30
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Re: Borg modem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rdejong
Nu lees ik overal melding over het borg terug krijgen wanneer je een telefonie abonnement neemt, ik kom alleen nergens het hele verhaal tegen. Hoe zit het nu in elkaar ik heb ook tich jaar geleden pittig wat borg betaalt en als je telefonie neemt krijg je die terug? Zou iemand het voor mij kunnen uitleggen.
Het hele verhaal is dan ook niet zo lang. Je gaat een nieuw contract aan en bij het aflopen van het oude contract hoort een terugstorting van evt. eerder betaalde borg. Hierbij krijg je een nieuw modem. Het oude modem moet worden teruggezonden. Hoe dat in zijn werk gaat krijg je keurig in een begeleidende brief te horen.

Ter aanvulling: de MGV heeft op dit moment 2 vragen uitstaan.
- Het ziet er naar uit dat voor X-tra abonnees geen combo geleverd kan worden. Technische beperkingen in het modem zijn daar de oorzaak van. MK geeft hier op haar site geen informatie over. Je ziet dat pas als je je aanmeldt.
- Mensen die toch telefoon willen zullen dus met een lagere abo vorm genoegen moeten nemen. MK ziet dit als een downgrade en brengt derhalve 30€ downgrade kosten in rekening. De MGV vindt dit niet terecht omdat er sprake is van een nieuw contract.
__________________
BenJ