Los bericht bekijken
  #13  
Oud 27 juli 2004, 01:11
debo's schermafbeelding
debo debo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2004
Berichten: 6
Standaard

Nou Laaf, Ik ben het dus niet helemaal met je eens. Misschien woon jij in een buurt waar wat minder problemen zijn maar hier is het echt huilen met de pet op. De internetverbinding van Multikabel is inderdaad niet slecht, dat ben ik met je eens maar de nieuwsgroepen, tenminste de downloadsnelheid en de compleetheid hiervan zijn walgelijk slecht!
Tegenwoordig is de downl. snelheid weer wat verbeterd maar sommige groepen, dat heb je ook elders kunnen lezen, zijn gewoon leeg of de helft staat er gewoon niet op. Ik heb nl. geen snel abo om de krant te lezen maar om te downen van de nieuwsgroepen en dat is met multikabel niet mogelijk zonder payserver. ik weet niet wat jij met je internetverbinding doet, maar waarschijnlijk haal jij geen grote bestanden op zoals films ed. uit de nieuwsgroepen anders zou je wel anders praten denk ik. Het doet me in ieder geval wel deugd te lezen dat er in ieder geval nog één persoon (jij dus) is die tevreden is en hopelijk volgen er meer.
V.w.b. de telefonie; ik mag niet klagen, het geluid is vrij zacht en diegenen die ik opbel horen regelmatig de helft van het gesprek niet omdat de verbinding wegvalt maar nogmaals, ik klaag niet! Mijn collega heeft het een stuk slechter. Die kan al een maand niet bellen of gebeld worden ondanks dat er al 4x een nieuw modem is geplaatst. Hij heeft ongeveer al een jaar beltegoed verbeld naar de helpdesk maar alles tevergeefs. Heeft hij het geluk dat zijn telefoon een keer werkt, dan heeft hij weer geen internet.
Ik respecteer jouw opmerking naar mij toe alhoewel ik de opmerking van 'goedkoop is duurkoop' je reinste gelul vind natuurlijk. Ik bedoel, Multikabel adverteert met een pakket waarbij telefonie inzit en wat probleemloos moet werken (bezoek hun site maar dan kun je het lezen) maar Multikabel maakt dit gewoon niet waar. Leuk als je constant met je mobiel moet bellen of dat je kennissen jou op je mobiel moeten bellen, zijn ze echt blij mee want dat is nl. lekker goedkoop. ik heb meerdere kennissen die telefoneren via de kabel en ik heb nog niet één tevreden klant gehoord. Wees blij dat bij jou alles goed werkt maar ik had je wel eens willen horen als dit niet het geval was geweest en als er dan ook nog eens niets aan gedaan werd.
Maar ja, laafjes klagen niet, die staan gewoon lekker in de tuin niets te doen

ps. ik heb net weer een poging gedaan om wat op te halen uit a.b.boneless. Helaas zijn er 57 van de 74 bestanden incompleet.
Ergo: Multikabel sucks nog steeds.