Los bericht bekijken
  #3  
Oud 29 december 2003, 21:45
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Ik heb het ook al sinds de introductie in Hoofddorp, maar ik kan niet zeggen dat ik erg tevreden ben.

Voor mij is de geluidskwaliteit slechter dan mijn ISDN lijn (met een quatrovox centrale met analoge toestellen). De laatste tijd is het iets beter, maar in het begin was er erg veel ruis.

Afgezien van de ruis heb ik erg veel last van "spooktelefoontjes"; de lijn gaat over, maar als je opneemt, is er niemand aan de andere kant van de lijn. De laatste tijd is het iets beter, maar in het begin was het op zijn minst 1 a 2 telefoontjes per dag.

Ik had in het begin ook last van echo's: Ik hoorde mijzelf terug met vertraging. Ook dit is wel verbeterd, maar bij sommige telefoontjes hoor ik het nog.

Ook heb ik verschillende mensen gehoord die mij geprobeerd hebben te bellen, maar waarbij ik de telefoon niet hoorde overgaan (en ja ik was wel thuis ), daarom heb ik toch ook maar een mobiele telefoon aan staan.

Last but not least heb ik laatst ook een telefoongesprek gevoerd waarbij er een vertraging van ongeveer een seconde in de lijn zat.. ERG irritant.. Het was geen gesprek naar China of zo, maar gewoon binnen Hoofddorp (waar ik woon).

Al met al is het wel iets beter geworden, maar de kwaliteit van een gewone KPN lijn haalt Multikabel (nog) niet.