Los bericht bekijken
  #5  
Oud 25 december 2003, 12:25
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Geachte buisj

Baree probeert je alleen maar de keerzijde te laten zien. Eerlijk gezegd is jouw insteek erg éénzijdig en bespeur ik een stuk frustratie omdat je verbinding niet is wat ie zou moeten zijn. Ik zie van jouw hand n.l. een reeks van gemopper op Multikabel. Bedenk wel dat MK klachten aan hun adres niet vanzelf oppakt uit dit forum.

Als je het op de keeper beschouwd krijg je voor ruim 25% minder geld meer upload. Natuurlijk begrijp ik dat dat best nog meer mag worden van jouw en ook nog goedkoper.

Vergelijk de nieuwe getallen nu eens eerlijk met die van ADSL http://www.adslwinkel.nl/search/sear..._id=125&sort=1 dan zit MK nog helemaal niet zo gek. Let dan ook eens op de bijkomende zaken. Extra betalen bij overschreiding datalimieten, dure helpdesks, 1 jaar er aan vastzitten, enz.

Dat die concurrentieslag straks voor een aantal providers misgaat, is voor mij zonneklaar. Wat b.v. KPN daarna gaat doen met z'n prijzen hoef je niet naar te raden.

Denk niet dat ik nu MK zit te verdedigen. Ik heb er gewoon geen zin om over een poosje daarvoor de rekening te moeten gaan betalen.
__________________
BenJ