Discussie: Profit en homepage
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 15 december 2002, 19:31
Maarten's schermafbeelding
Maarten Maarten is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Sint Pancras
Berichten: 50
Standaard Re: Profit en homepage

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Nu zou men diezelfde 'grap' kunnen uithalen met Profit. Heb je een homepage dan houd je hem, heb je er geen dan vervalt die optie.
Dat lijkt me sterk, maar ik zal het gaan navragen. Natuurlijk willen ze bij Quicknet naar zoveel mogelijk uniformiteit, maar ze kunnen voor bestaande abonnees niet ineens services afnemen als ze daar wel altijd recht op hebben gehad.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Wellicht kan je dat eens onderzoeken als Voorzitter van de MGV zodat je niet als de persoon Maarten met een 'volgens mij' moet volstaan als antwoord.
Helaas is het nodig om uitspraken op persoonlijke titel en onder voorbehoud te doen. Ik heb geen zin in die in mijn ogen heel vervelende discussies over dat als een uitspraak een keer niet klopt, dat de MGV dan mensen belazert en opzettelijk voorliegt. Je zal dus voornamelijk de persoonlijke standpunten van de bestuursleden horen. Uitspraken van Multikabel zullen we zoveel mogelijk citeren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanlierop
Profit abonnement verdwijnt een nieuwe abonnementsvorm gaat dit overnemen. Maar dan wel zonder homepage ruimte. Kan dit zomaar????
Zie mijn eerdere reactie. Ik zie geen enkele reden waarom het niet zou mogen, mits de situatie voor de bestaande klanten gelijk blijft.