Discussie: Einde forum C4W
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 20 september 2002, 17:45
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Dat waren dus een hoop woorden om je gelijk te geven.
Persoonlijk vind ik, zijn dit stuk voor stuk kul-argumenten.

Taalgebruik, nee inderdaad geen hoogdravende intellectuele taal. Hier werden gevoelens van ontevredenheid en onmacht geventileerd.

Onjuistheden, die kan men rechtzetten. Daar is dat forum óók voor. Dezelfde onjuistheden komen ook in de sheets en moet men nog steeds rechtzetten.

Ervaringen delende gebruikers die elkaar niet zouden dienen? Juist wel, maar op een manier die het C4W team kennelijk niet bevalt.
Oplossing: We houden het binnenskamers.

Kennisnemen van gebruikers ervaringen? Ja nou dat konden ze, 't was alleen maar au!

Na alle reakties op C4W, zie ik dit als een volgende stap in de teloorgang van een idee met ontzettend veel potentieel. doodjammer.

Ook in de n.g's en op deze site staan de nodige geluiden en ik denk dat die van het C4W forum hier wel verder zullen klinken. Volgende stap:
stekker uit de news-server en plug uit het quicknet domein?

Mijn advies : Wees niet bang, dat forum is juist de kans om de zaken recht te zetten en dat men tegemoetkomt aan de kritiek en inderdaad het beste voor heeft. Zo berokken je jezelf meer schade dan je denkt te winnen. Kijk maar eens naar het Symantec-forum, dat staat stijf van de problemen en scheldpartijen en toch verkoopt het nog steeds.
__________________
BenJ