Los bericht bekijken
  #3  
Oud 2 december 2009, 00:17
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jojootje Bekijk bericht
...Selekteer "digitaal" op de afstandsbediening en kijk daarna met je "favorieten knop, het hartje, "instellingen", waar NED 1 HD zit en kontroleer of je een goede ontvangst heb. Sommige regionale zenders kun je ook ontvangen zonder smartcard.
....
PS. Doe ons een lol en noteer de datum van installatie, ik heb het idee dat er ca 30 of 31 dagen na installatie een melding "auto tv zal zo dadelijk de tv uitschakelen" komt. Die zich in die tijd herhaalt, nu 2x gehad ongeveer in die frequentie.
Succes.
Dank voor je snelle terugkoppeling. Erg overzichtelijk en eigenlijk iets wat ik veel meer bij de CAM en/of van Ziggo dan wel Sony zou verwachten. Van hen zijn de installatie-instructies echter summier en tegenstrijdig.

Nog twee vraagjes:
1. Om te kunnen sorteren dus voor België kiezen. Ziggo raadt dit af. Mocht dit in de toekomst tot problemen leiden, valt dat dan nog te herstellen (bv terug naar fabrieksinstellingen)?
2. Ned1 HD komt dus gewoon door de kabel zonder tussenkomst van een kastje of CAM + card; wordt dit ook als HD gedecodeerd?

Ik zal bijhouden hoe de installatie verloopt, wat ik tegenkom en of de maandelijkse 'period' zich ook in mijn geval manifesteert.