Discussie: Status CI+ CAM's
Los bericht bekijken
  #138  
Oud 1 december 2009, 20:37
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Naar aanleiding van het bovenstaande: kan iemand mij een tip aan de hand doen om met zekerheid een Neotion CI+ CAM te bekomen bij aanschaf van het Ziggo pakketje zonder daarvoor de verpakking te hoeven openen? Is er bijvoorbeeld iets bekend over verschillende EAN nummers van de verpakkingen?
Zojuist heb ik mijn bestelling van de mat geplukt. CAM in noppenenvelop; bij bestelling aangegeven dat het per se een Neotion moest zijn (omdat het packshot op de site ook Neotion is).
CAM verpakt in een dikke DVD-hoes van transparant plastic en geseald met transparante sticker. In de DVD hoes een Neotion 'flyer' en ongeopend door de transparante hoes heen kan je de CAM zien: Neotion. Echter op de factuur geen spoor van een EAN code, maar die heb ik zelf niet nodig om te zien dat het een echte Neotion betreft... Dus bestel maar, bestel maar...
Overigens is het wel grappig om te zien dat de flyer qua branding vooral 'leunt' op de logo's van CI+, 'HD Quality', DVB, Neotion en ir.deto. Ook het logo van Ziggo wordt gebruikt, zij het in een discrete bijrol. Op de intallatie handleiding wel een duidelijke waarschuwing dat de CAM uitsluitend werkt bij door Ziggo gecertificeerde TV's.
Met citaat reageren