Los bericht bekijken
  #95  
Oud 1 december 2009, 14:38
jande.haas's schermafbeelding
jande.haas jande.haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: Bovenkarspel multikabel
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: HD receiver van Samsung
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denk Bekijk bericht
Als je goed leest Jan, dan zie je dat ik dit recent dus heb geprobeerd. IK heb excact het zelfde merk en type schijf geplaatst als die er origineel in zit, maar dan 320Gb. Werkt dus ook niet. Zolang er geen firmware aanpassing komt met daarin een diskmanagement menu gaat het nooit werken ben ik bang. Of heeft iemand anders nog suggesties? Ben het helemaal met je eens, dat een 160Gb harddisk totaal niet volstaat om HD op te nemen. En dit is toch echt een recorder speciaal voor HD!
Sorry "denk" dat ik 2 dingen over het hoofd zag: (1) ik zag net nadat ik mijn message verzonden had dat iemand/"denk" een 320 Gb WD HD geprobeerd had (stom van mij ) en (2) wist niet dat je je naam van "Snoopy" veranderd had in "denk".

Het probleem blijft dus.
En na wat eerdere meldingen deze zomer van sommige dat je wel een grotere HD kon gebruiken nadat je een grotere HD hebt ingebouwd, is het inmiddels duidelijk van een flink aantal mensen waaronder jij en ik (3x) dat dit dus echt NIET kan! Die mensen die het wel denken te hebben, hebben waarschijnlijk het "rolling-mechanisme" software matig aanstaan zodat na 12 HD films of zo de oudste opname weer overschreven wordt als de 160 Gb bereikt is (wat je in scroll menu niet meteen opvalt).
ZIGGO MOETde firmware veranderen denk ik; want ik kan me niet voorstellen dat Cisco bewust een grotere HD blokkeert.
Heeft iemand nog andere suggesties ? Ik hoop het maar denk van niet omdat we er al sinds juli 2009 om vragen.
Ook zou ZIGGO dus zelf kunnen reageren op hun eigen ZIGGO gebruikergroep forum. Maar ik vrees inmiddels dat we allemaal bij ziggo moeten gaan protesteren en/of vragen voor nieuwe firmware waarbij een moderen HD-recorder kan werken met een grotere HD die absoluut nodig is.
Groeten, Jan