Los bericht bekijken
  #7  
Oud 1 december 2009, 11:14
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.427
Standaard

Ben ik het ook mee eens. Waarom zou het eruit moeten. Je hoeft het niet te gebruiken toch. Er zijn voldoende mensen die geen digitale TV willen maar gewoon af en toe TV kijken. Die dwing je dan om digitale Tv te gaan afnemen. Het kost maar een paar euro per maand maar zo is er elke keer weer iets te bedenken en jaar je consumenten op onnodige kosten.

Zelf gebruik ik ook digitaal Tv om 3 TV's. Mijn Media Center heeft 3 analoge TV kaarten waarmee ik opneem en ook de DVD-Recoder is analoog waarmee ik opneem. Dit gaat prima en voldoet nog steeds prima voor mij.

Stel dat Ziggo analoog zou stoppen dan heb ik dus minimaal 4 aparaten die je zo kunt weggooien. Natuurlijk kun je er een decoder tussen zetten maar om er nu 4 extra bij te kopen gaat wel erg ver. Zeker voor de DVD-Recoder moet je dan al een docoder nemen met 2 tuners. Zo zullen er vele gebruikers zijn die in een soortgelijke situatie zitten.

Zo jaag je iemand dus behoorlijk op kosten tov de bestaande situatie

Nog een voordeel is dat als Digitale TV weer eens een storing heeft je kunt terugvallen op analoog wat altijd werkt.

Dus wat mij betreft moet dit gewoon blijven bestaan.

En niet iedereen wil steeds alle nieuwe dingen. Techniek is prachtig maar in dit geval zie ik dit als een aanvulling op bestaande diensten.