Los bericht bekijken
  #50  
Oud 1 december 2009, 10:14
Jalu's schermafbeelding
Jalu Jalu is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Stadskanaal/@home
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: DM-8000 SSCT Ziggo en FTA Sat
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Jalu schreef daarover, hierboven:
"We spreken elkaar over een paar jaar wel weer eens over dit onderwerp"

Daar heb ik ja tegen gezegd, leek me een goed idee.
Maar vervolgens begint het opnieuw.
Dat jij(en anderen) niet de behoefte hebt om hier verder over te discussiëren wil is jouw/jullie goed recht natuurlijk. Net als ik volkomen in mijn recht sta als ik om deze discussie zonodig wél te voeren met mensen die het wél interesseert én om mensen te wijzen op de gevaren van ontwikkelingen als CI+. En dan kun je wel spreken over 'duvel aan de wand schilderen', wil je dan liever potentiële gevaren maar doodzwijgen totdat je niet meer kunt spreken over potentiële gevaren? Dat ik tegen jou zeg dat ik je over een paar jaar wel weer spreek wil nog niet zeggen dat ik tegen anderen maar moet zwijgen, toch? Ík heb mijn argumenten in ieder geval onderbouwd, jij kwam weinig verder dan dat je CI+ wel ziet zitten omdat het in jouw ogen een middel is tegen piraterij. (In mijn ogen jaagt het de consument juist gillend naar piraterij, maar dat ter zijde...)

Terug ontopic maar weer dus, er is nog genoeg ruimte voor gefundeerde discussie, en als je daar geen behoefte aan hebt dan weet je wat je te doen staat.

Ziggo bepaalt nu éénzijdig wat de klant wél en niet mag met zijn eigen apparatuur (!) en dat is fundamenteel in strijd met de vrije markt.

Laatst gewijzigd door Jalu; 1 december 2009 om 10:28