Los bericht bekijken
  #33  
Oud 30 november 2009, 22:45
DeOS's schermafbeelding
DeOS DeOS is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 30 november 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De Humax engineers komen hier binnenkort voor op bezoek. Ik ontvang graag een PM met contact info van de gebruikers die in de omgeving van Zwolle wonen, om eventueel samen met Humax te kijken wat het probleem is, of in welke combinatie het voorkomt.
Zijn de engineers al langs geweest? Verbaasd me eerlijk gezegt dat ze nu pas langs komen. Toen ik een aantal maanden geleden de humax helpdesk belde was de klacht ook al bekend en zeiden ze dat ze er mee bezig waren.

Ik denk zelf niet dat het aan een combinatie van tv/tuner ligt. Zoals al eerder genoemd ontstaat de groene waas alleen als de tuner is uitgeschakeld wanneer deze op een HD zender stond. Tijdens de groene waas kan het menu van de ontvanger wel gewoon worden opgevraagd en wordt deze ook gewoon prima weergegeven.

Zowel bij de humax 5000 van mij als de 5050-C bij mijn ouders hebben hier last van. Ik heb een panasonic plasma tv en mijn ouders een sony bravia.

Ik ben eventueel wel bereid om mee te werken aan een onderzoek mocht je nog mensen nodig hebben. Ik zit alleen met Groningen niet heel dicht bij Zwolle in de buurt.