Discussie: Status CI+ CAM's
Los bericht bekijken
  #130  
Oud 30 november 2009, 19:19
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De Neotion doet ook gewoon die initialisatie maar laat op het scherm dan niets zien. Het scherm is dan gewoon 'zwart' ipv een mededeling. Wel is de neotion ietsje sneller met opstarten. Een update zal dit dus niet oplossen, hooguit een optie om de tekst weg te laten en er ook een zwart scherm van te maken. Persoonlijk vind ik die tekst niet zo erg, dan weet je in elk geval dat er iets gebeurt .

Ik heb een Philips TV en die toont tijdens de authenticatieprocedure (Smit CAM) gewoon beeld en geluid (en geen zwart scherm, dus). Daaroverheen verschijnt dan transparant het bekende venster met de Started en Success melding van de Smit CAM.

Ik zou het dus wel op prijs stellen als de software van de CAM zou worden aangepast, zodat die authenticatie-meldingen niet meer in beeld verschijnen.
Ik hoef niet elke keer te weten dat er iets goed is gegaan. Zoiets is prima voor in het testlaboratium. In de normale wereld wil ik echter alleen als er iets fout gaat een duidelijke foutmelding in beeld.

De Started en Success meldingen zijn op specificaties van Ziggo zichtbaar gemaakt. Ziggo is dus aan zet om dat ongedaan te laten maken.
Met citaat reageren