Los bericht bekijken
  #4  
Oud 30 november 2009, 17:44
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fredrix16 Bekijk bericht
Ik heb een vraagje betreffende het gebruik van 3 smartcards op 2 adressen in 2 verschillende regio's.

Situatie is alsvolgt. 2 TV's voorzien van Ziggo CI+ & Alphacrypt zijn geplaatst in een woning in de regio Sittard (Voorheen @home gebied). Deze woning is ook voorzien van 2 smartcards, waarvan 1 al is gekoppeld aan het basis abonnement en 1 nog niet is geregistreerd en nog in de preview periode is.

De derde TV is geplaatst in een studentenhuis te Soest, voor zover ik zag een voormalig Casema gebied. Hier woont ook een gezinslid (enkele dagen p/w). Een analoge TV aansluiting met een hoogwaardige afwerking in de meterkast is hier aanwezig. De woning is voorzien van een analoog abonnement, ook van Ziggo dat bij de huur hoort. Als huurder hebben we hier niets over te beslissen.

Nu mijn vraag. Is het mogelijk om een smartcard te kopen, deze te registreren op het basis abonnement te Sittard (3de smartcard op dit abo), en deze te gebruiken in Soest? Hoe is het beleid van Ziggo in deze?
Gaat dit werken? Of zijn er voor het voormalig Casema gebied nog steeds andere smartcards nodig? En zijn deze eventueel wel te koppelen aan 1 abonnement.

Het gaat er dus niet om om extra zenders op dit adres te ontvangen, maar de normale zenders die standaard aanwezig zijn in het basispakket. Dit scheelt een hele discussie met de huisbaas i.v.m. het omzetten van Ziggo analoog naar digitaal op dit adres.
Kan je gewoon doen. En het werkt ook nog. Het kan zelfs met een nieuwe kaart die je laat registreren op een ander adres, mits je het klantennummer heb.