Los bericht bekijken
  #33  
Oud 29 november 2009, 22:44
commander's schermafbeelding
commander commander is offline
Administrator
Site Admin
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Ziggo-gebied
Berichten: 85
Standaard Reactie Forumleiding

Met stijgende verbazing lezen wij als forumleiding de reacties in dit en andere topics. Iedereen heeft een mening over de zogenaamde 'permanente ban' van Ed. En dat terwijl hij helemaal niet permanent is gebanned. Hoe komen jullie erbij ?
Maar wel elkaar napraten en steeds maar versterken. En ook nog eens de forumleiding onder druk zetten om maar te komen met een verklaring omdat jullie daar recht op zouden hebben.

We hebben gisteravond Ed een afkoelingsperiode gegeven omdat zijn reacties in forumberichten richting forumleiding ongenuanceerd waren en onterecht. In elk bericht kwamen steeds meer provocaties en beschuldigingen richting de forumleiding alsof hem een groot onrecht werd aangedaan.

Vreemd, want er was tot op dat moment niets tegen hem gezegd, of een waarschuwing gegeven. Wel zijn er van hem en van anderen een aantal forumberichten gewist omdat er een ruzie ontstond tussen een aantal forumleden. Zoals bekend worden berichten die in strijd zijn met de forumregels door de moderators zonder uitleg gewist. Schelden en ruziezoeken is nou eenmaal niet toegestaan in dit forum. Dat weten jullie, want jullie hebben jezelf allemaal akkoord verklaard met de forumregels.

In veel reacties wordt Thomas aangehaald als boeman die van alles zou doen. Thomas greep in op een discussie waar die ruzie ontstond. Er werden door 5 forumlezers een "kwalijk bericht" melding gedaan, en dat waren dus buitenstaanders die niet in die ruzie betrokken waren. Dit soort meldingen komen bij alle moderators en administrators terecht die proberen zo spoedig mogelijk in te grijpen. Dat Thomas in eerste instantie zijn 'normale' account gebruikte was misschien niet slim, (door de vele meldingen leek er een enorme binnenbrand te zijn) maar dit heeft hij gecorrigeerd en zich als moderator bekend gemaakt. Er zijn meerdere mensen aangesproken en niet alleen degene die zich hier in dit topic verongelijkt hierover uitlaat. Ed is in dat topic niet aangesproken en heeft dus ook geen enkele reden om zich 'gestraft' te voelen door Thomas. Het feit dat hij zich daarna wel aangesproken voelde omdat zijn berichten gewist waren en daarna openlijk zijn ongenoegen richting de forumleiding (en specifiek enkele personen daarvan) was voor ons niet acceptabel en daarom is zijn account bevroren, wat voor iedereen zou zijn gebeurd.

De oproep "de ban moet ongedaan gemaakt worden" want Ed is zo aardig is voor ons niet aan de orde. Dit is een zaak tussen de forumleiding en Ed en daar is contact over. Dat gaan we niet openbaar bespreken. Hoe sympathiek iedereen hem ook vindt, dat kan geen reden zijn om iemand dan maar niet aan te spreken op zijn gedrag. Vind je dat niet, dat is dan jammer, zo zijn nou eenmaal de regels hier. Je bent gast op dit forum en hebt jezelf aan de huisregels te houden. Deze zijn op dit forum tot nu toe redelijk soepel gehandhaafd vergeleken met menig ander forum, maar gezien de discussies die vandaag zijn ontstaan zullen we hier in de toekomst anders mee omgaan. Helaas is dit blijkbaar nodig. Wij wensen dan ook geen steunbetuigingen of uitingen van ongenoegen over deze kwestie meer te zien