Los bericht bekijken
  #4  
Oud 29 november 2009, 21:14
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luraflo Bekijk bericht
dank je voor de reactie en de uitleg. Het ziggo abonnement wat we nu hebben komt al met een hele kluit digitale zenders; zal nog eens de TV naar al die zenders (ook) laten zoeken. Maken nu gebruik van een gewone digitale decoder van humax, en overwegen dus deze in te ruilen voor zo'n CA+ module om oa 1 afstandsbediening te kunnen wegdoen (voor tv in slaapkamer?).

ik hoor echter best veel negatieve verhalen over de mogelijk slechte of werking van de module IN de tv. Betrouwbaarheid, veel klachten, tv mogelijk alsnog niet helemaal goed werkend. Ik begrijp ook dat het digitaal opnemen (met alleen die module) dus niet mogelijk is. Gebruik een losse hd/dvd recorder, maar ik zie met zo'n module geen mogelijkheid om vanuit de tv de beelden (digitaal) door te kunnen sluizen naar de recorder. Of kijk ik verkeerd?

Heb jij (of iemand anders) hier informatie over?

alvast bedankt voor je reactie.

De juiste term is ci+
Als de tv in de lijst van tv's staat die door Ziggo zijn gecertificeerd gaat het meestal goed.
Veel problemen ontstaan door het niet juist volgen van gebruiksaanwijzingen,of door de aanschaf van een tv met een afwijkend typenummer (vooral de letters achter het modelnummer zijn belangrijk) .
Bij mij werkt het gewoon betrouwbaar al was de eerste module helaas gewoon kapot.

Je kan geen beelden digitaal doorsluizen naar een dvd recorder maar dat kan met geen enkele decoder, je sluist analoog door.
Met een dergelijke tv gaat dat niet makkelijk nee,je kan wel via de scart iets opnemen maar dan kun je niet van zender wisselen.
De module zit immers in de tv.

Je kan ook een logitech harmony afstandsbediening nemen,als het alleen maar gaat om een afstandsbediening te lozen,deze remote kan meerdere apparaten bedienen.
Ik heb geen problemen met de cam in mijn Samsung tv.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !