Discussie: Vraag: TV-Theek werkt niet
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 29 november 2009, 15:38
rooorooo's schermafbeelding
rooorooo rooorooo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 maart 2009
Locatie: Hengelo @home
Ziggo Internet: z3
DTV: pvr 850
Berichten: 15
Standaard Ja hier hetzelfde...

Tja helaas hier hetzelfde...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ababus Bekijk bericht
Heb sinds ongeveer 2 weken Interactief Totaal. Zelf geinstalleerd. 1e dag werkte het even.
De bijgeleverde smartcard geinstalleerd en via Internet geactiveerd. Dit werkte niet.
Na ongeveer 1 week werkte de ITV diensten nog steeds niet.
Heb HD gebeld en die hebben mij prima geholpen. ITV was nu juist geactiveerd.

De Net gemist dienst werkt nu prima, echter de TV Theek blijft mij een melding geven dat ik eerst een abo moet afsluiten. Terwijl ik dit wel heb!

Op "Mijn Ziggo" staat mijn nieuwe smartcard echter nog niet vermeld, wel mijn oude (welke ik in mijn decoder in een andere ruimte heb staan).

HD gebeld en zij constateerden hetzelfde. Zij gaven mij als advies de smartcard nogmaals te activeren via het daartoe bestemde telefoonnummer.

Heb dit gedaan en de vriendelijke computerstem melde mij dat mijn smartcard na ongeveer 5 minuten geactiveerd zou zijn en ik van mijn diensten gebruik zou kunnen maken.

Helaas!...niets van dit alles.

Dus wederom gebeld met de HD. Medewerker melde mij dat de smartcard idd nog niet als geactiveerd stond. Maar hij zou dit nu direct gaan doen. Heeft dit idd gedaan, en meldde dat de kaart na ongeveer 5 minuten geactiveerd zou zijn.

Vol verwachting na ongeveer half uur gaan kijken of dit idd het geval was.

Helaas, nee dus!

Wederom HD gebeld en kreeg wederom vriendelijke medewerker aan de lijn die mij meldde dat het onzin was dat de smartcard binnen 5 minuten geactiveerd zou zijn. Dit duurt 48 uur zei hij. Hij sprak hiermee dus zijn eigen collega's EN de activerings-telefoon lijn tegen.

Hoe dan ook nog steeds geen TV Theek. Ik ga ervan uit dat er meerdere mensen zijn die dit hebben mogen meemaken. En mocht er een HD medewerker dit bericht lezen. Wellicht kan hij/zij mij van dienst zijn. En anders gaan we maar weer aan de telefoon hangen.