Los bericht bekijken
  #2  
Oud 29 november 2009, 01:58
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luraflo Bekijk bericht
Heb een SONY 46 V 5500 LCD TV. Die staat in de lijst van ZIGGO gecertif. TVs voor gebruik van de CA+CAM ontvanger die ZIGGO aanbiedt als vervanger van een Dig Ontvanger/decoder.

Heeft iemand ervaring van de de CA+ kaart en genoemde TV? werkt het? betrouwbaar? wat kan ik wel, wat kan ik er niet mee?

alvast bedankt voor een reactie.

Ellen.
Ziggo heeft geen CA+ CAM ontvanger. Zoiets bestaat ook niet. De digitale ontvanger zit al in je nieuwe TV. Je kunt die ingebouwde ontvanger ook nu al meteen uitproberen door in de TV de juiste gegevens in te voeren en de TV vervolgens naar digitale zenders te laten zoeken. De TV zal dan alle bij Ziggo beschikbare digitale TV (en radio-)zenders vinden, maar je kunt van de gewone zenders eigenlijk alleen Nederland 1 HD en Nederland 1 SD bekijken. Maar dat is voldoende om te zien dat goed werkt en een heel goed beeld oplevert. Probeer het eens, het kost je niets.

Om ook de andere zenders te zien te krijgen kunt je een Ziggo CI+ CAM kopen en die in je TV stoppen. In het pakketje met de CAM zit ook al meteen een smartcard, die weer in de CAM past. Dat werkt in principe probleemloos, je TV is zoals je zelf al had gevonden door Ziggo gecertificeerd. Je kunt dan digitale TV van Ziggo ontvangen (inclusief HD kanalen) zonder gebruik van een losse decoder en zonder een extra afstandsbediening. Maar dit wist je vast al. Vraag je niet een beetje naar de bekende weg?