Los bericht bekijken
  #150  
Oud 27 november 2009, 13:03
coolbas2000's schermafbeelding
coolbas2000 coolbas2000 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 november 2009
Locatie: voorburg ziggo
Ziggo Internet: Ziggo alles in 1 extra Ubee
DTV: cisco HD ontvanger
Berichten: 3
Standaard

Bedankt ed voor de snelle reactie,super

ik ben inderdaad overgestapt van internet en televisie naar alles in in extra. Ik ahd het snelste internet pakket 25mbs met een zwarte motorola modem. De eerste keer dat ik de modem gebruikte haalde ik een zeer stabiele snelheid maar precies hetzelfde als voor de overstap. Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze hebben de modem uitgelezen en gaven aan dat de modem steeds het oude profiel op haalde in plaats van het nieuwe profiel met de nieuwe snelheden.

Een aantal uur later begon de snelheid op te lopen tot 40 mbit ongeveer maar wel onstabiel met zeer wisselende snelheden.De volgende dag gebeld en toen gaf ziggo aan dat het profiel probleem was opgelost door de 3e lijn. Ik gaf toen aan dat de snelheid inderdaad was opgelopen maar dat de verbiding niet constant was en dat de modem 2 oranje ledjes gaf.Hij zei dat dat niks uit maakte.Ik vroeg hem hierop of hij misschien weer de modem uit kon lezen maar dit ging niks uitmaken volgens hem. Hij zou een taak maken bij de 3e lijn en ik moest maar afwachten. Als er binnen een aantal dagen niks veranderde zou ik weer contact op moeten nemen. Had ook het gevoel ook met iemand te spreken die er weinig van af wist, of er weinig zin in had. Dit in tegenstelling tot de eerste keer, toen ben ik prima geholpen.

Maar zelf heb ik het idee dat ik inderdaad maar 1 downstream gebruik en dat de modem daarom op drukke tijden de snelheid helemaal niet haalt. Ik woon in voorburg en zag dat Pierre ook een low pass filter nodig had en ook hij komt uit voorburg dus misschien is dat de zelfde centrale.

Misschien dat je tips hebt over het bellen naar de klantenservice of een andere oplossing zodat ze in ieder gevale en oplossing zoeken in de juiste richting. Het internet word namelijk ook gebruikt voor werk en het is voor mij belangrijk dat mijn verbinding betrouwbaar is.

In ieder geval bedankt voor de snelle reactie Ed,

groet