Los bericht bekijken
  #103  
Oud 27 november 2009, 11:42
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
En wat wil je dan, een dure HD decoder kopen,of een dure tv met kabeltuner en een cam, en dan vervolgens niet die paar euro betalen voor de HD zenders, wat heb je dan aan die decoder,waarom kocht je die dan,als het HD pakket je zo weinig waard is en je zo weinig waarde hecht aan de HD zenders was een veel goedkopere SD decoder toch meer op zijn plaats ?
Iedereen moet zelf weten waar ze hun geld aan uitgeven. Ik heb geen dure HD-decoder of zo aangeschaft maar alleen deze zomer m'n beeldbuis vervangen door een LCD. HD vond ik in eerste instantie alleen leuk voor de XBOX360 van m'n zoon en hebben we eigenlijk ook alleen daarvoor aangeschaft, waren we ook alvast voorbereid op de toekomst. Laat er op de nieuwe TV nou een CI+-slot zitten! Toen ik er achter was wat dat inhield ben ik dit forum gaan volgen en zo heb ik onlangs een CI+-CAM aangeschaft en zijn we van analoog dus op digitaal overgestapt. Kost me allemaal de kop niet. Dat ik nu ook zenders in HD kan kijken is mooi meegenomen maar zonder HD had ik 't ook nog jaren volgehouden. Ik ga niet extra betalen alleen maar om dezelfde zender in een nog betere kwaliteit (twee jaar geleden was SD nog 't hoogst haalbare en was iedereen heel tevreden met TV in DVD-kwaliteit) te kunnen zien.
Maar zoals gezegd dat moet iedereen zelf weten. Als Ziggo ervoor kiest om de meeste HD-zenders in één of meer apparte betaalpakketten te stoppen zal de toekomst uitwijzen hoe polulair dat wordt. Ik heb daar niet zoveel fidusie in maar kan ook niet in de toekomst kijken. Ik zal mij niet abonneren op zo'n pakket, zeker niet zolang de inhoud van zo'n (basis-)zender ook nog SD (of zelfs analoog) beschikbaar is.
__________________
L8r, Henk