Los bericht bekijken
  #99  
Oud 27 november 2009, 10:40
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Natuurlijk is er een groep die bereid is extra te betalen voor HD van SBS en RTL.
Maar ik denk dat 90 procent dat niet is. Op het moment dat je de HD versies van SBS en RTL in een apart betaalpakket stopt, moet een hele kleine groep de meerkosten voor SBS en RTL ophoesten. Zo wordt het voor de abonnee een hele dure bedoeling.
Kijk maar naar UPC waar al die HD zenders in een peperduur pakket van 13 euro per maand extra zitten.

Dat wil je toch niet?
Ik weet werkelijk niet waar jij en anderen de stelling en de stelligheid vandaan halen dat zoveel procent niet bereid zou zijn te betalen puur op basis van de bijdragen van pak um beet 10 mensen in dit topic.
Dat is toch niet representatief ?
Laat dan Ziggo onder haar abonnees een brief verspreiden met een enquete,dan krijg je exacte cijfers.
Je kan het ook omdraaien, blijkbaar zijn er voldoende mensen bereid om het peperdure UPC pakket te betalen anders hadden ze het allang weg gehaald.
En ik denk zelf niet dat Ziggo een prijsverhoging van 300% gaat doorvoeren op het HD pakket om die paar HD zenders te betalen.
Als Ziggo ze in het basis pakket stopt maar er toch voor moet betalen,zal er toch ergens anders geld vandaan gehaald moeten worden.
En wat wil je dan, een dure HD decoder kopen,of een dure tv met kabeltuner en een cam, en dan vervolgens niet die paar euro betalen voor de HD zenders, wat heb je dan aan die decoder,waarom kocht je die dan,als het HD pakket je zo weinig waard is en je zo weinig waarde hecht aan de HD zenders was een veel goedkopere SD decoder toch meer op zijn plaats ?

Dit wordt weer zo'n discussie net als de prijsverhoging van het basispakket waarbij steeds wildere argumenten er bij gehaald worden en men opeens namens een meerderheid spreekt alleen om het gelijk te halen.
Dat doen we niet, ik spreek namens mezelf en jij ook,en schattingen over percentages mensen die het met ons eens zouden zijn,kun je nergens op baseren.
Daarom trek ik me lekker terug want,niet persoonlijk bedoeld,dit soort discussies puur om het gelijk beginnen de sfeer naar mijn mening op het forum aardig te verpesten.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 27 november 2009 om 10:49