Los bericht bekijken
  #4  
Oud 27 november 2009, 09:13
Jeroenemans's schermafbeelding
Jeroenemans Jeroenemans is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2009
Locatie: Nieuw Vennep
Berichten: 2
Standaard

Maandag met Ziggo, Samsung en de reparatieservice van Samsung aan de lijn gehangen. Vervolgens weer met Ziggo en na 4 keer naar de verkeerde afdeling verwezen te zijn, eindelijk de goede te pakken gekregen. Die vertelde me dat het normaliter niet mogelijk is om een decoder om te ruilen voor een ander merk/model, maar gezien de situatie wilde hij wel vragen of er een uitzondering gemaakt kon worden.

Vanmorgen zelf maar de telefoon gepakt en er achteraangebeld, want 4 dagen vind ik meer dan genoeg tijd om een "Ja" of "Nee" te bedenken. Wordt me doodleuk verteld dat Ziggo er alles aan doet om haar klanten tevreden te houden, maar een keuze uit de verschillende decoders die zij aanbieden, nee, daar konden ze echt niet aan beginnen.

Aan de ene kant ben ik geneigd om vanavond naar de BCC te rijden en een decoder te kopen die wel gewoon normaal op de receiver werkt, aan de andere kant heb ik nog een half jaar geleden 100 euro afgetikt voor deze decoder. Wat kan ik het beste doen? Opsturen ter reparatie en hopen dat het goed komt of een nieuwe kopen? Of zijn er nog andere opties waar ik nog niet aan gedacht heb?

En als ik een nieuwe ga halen, welke is dan echt de beste die ik kan krijgen?