Los bericht bekijken
  #25  
Oud 26 november 2009, 20:59
Gerardus's schermafbeelding
Gerardus Gerardus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Overijssel/@home
Ziggo Internet: alles in één basis/Ubee EVW3210
DTV: Humax 5200 + HUMAX 5050-C + TV extra
Berichten: 1.713
Standaard

Ik zie nog wel een paar beren op de weg.

beer 1
Op prijs concurreren met Digitenne is wel mogelijk. Digitenne wordt snel duurder, heeft een kastje nodig en een elektra-aansluiting. Al die kosten mag je bij elkaar optellen. Een goede anologe aansluiting is kwalitatief beter, kun je onbeperkt splitten (evt versterken) en kost geen elektra. Veel mensen willen helemaal geen digitaal met al zijn extra kastjes en afstandbedieningen.

beer 2
Ik zie een concurrent als tele 2 wel succesvol in die markt stappen. Ze kunnen zo een alles in 1 pakket samenstellen van analoge kabel en adsl internet en bellen. Dit zou wel eens een prijskraker kunnen worden voor mensen die niet heel hoge eisen stellen. En dat zijn eigenlijk het gros van de mensen in Nederland.

beer 3
Als de klanten alleen administratief klant van een concurrent van Ziggo zijn hoe wil Ziggo dan voorkomen dat die klanten een digitale decoder kopen met smartcard van Ziggo en daar ook gratis mee kijken. Een card op iemand anders naam is vaak wel te regelen. Samen met een adsl abotje en je zit gebeiteld. Voor een duppie op.........
__________________
Mooie woorden zijn niet waar.
Ware woorden zijn niet mooi.
S. Bos