Los bericht bekijken
  #6  
Oud 26 november 2009, 20:40
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Heb vandaag de test van ArChie gedaan en inderdaad dat werkt gewoon. Ik moet zeggen dat de beeldkwaliteit er net zo goed uitzag als via een HD decoder via de HDMI. Echter het gebruiksgemaak van de externe HD decoder (in dit geval de Humax) is veel gelikter en handiger. De "Info" van Philps liet alleen een zwart scherm zien met tekst en het beeld was weg. Dan is de "Info" via de HD decoder toch wat beter en handiger (beeld en alleen onder een klein schermpje). Ook de "EGP" van Philips vond ik er persoonlijk onhandig en onoverzichtelijk uitzien. Hetzelfde geldt voor de TXT iedere keer als ik een andere pagina koos verandere de achtergrond van kleur (zwart, blauw, groen).

Dat werkt via de externe decoder toch allemaal wat gelikter en handiger moet ik zeggen. Aangezien ik gebruik maak van universele afstandsbediening (in dit geval Logitech) hou ik het voorlopig bij de externe HD decoder.

Wat dat betreft mag Philips van mij de software wat gelikter en handiger maken want een Info die het beeld volledig laat verdwijnen is voor mij onacceptabel. Ook de TXT dient verbetering.