Los bericht bekijken
  #18  
Oud 26 november 2009, 16:20
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Geldt dit tarief dan niet voor tevens voor het digitale basispakket?

Op zichzelf ben ik er van ovetuigd dat de kabel veel te duur is in Nederland.
Stel je kan voor 10 euro per maand bij de concurrent hetzelfde digitale basispakket krijgen. Dan stappen er toch veel Ziggo-abonnees over denk ik.
Voorlopig gaat het over analoog en er zal wel zo'n voorziening in zitten dat je dan met het analoge pakket van de concurrent niet het digitale basispakket van Ziggo kan ontvangen en dan, dan moet je voor het pluspakket alsnog Ziggo nemen,die verwacht dat je ook analoog betaalt, dan moet je analoog nemen bij de concurrent,en analoog bij Ziggo om daar het plus pakket te nemen,dan betaal je dubbel.
Ik kijk zowieso in geen enkele kamer nog analoog maar Ziggo zal echt niet toestaan dat je analoog bij de concurrent neemt en dan digitaal bij hun,dan zal je echt moeten overstappen.. en waar hebben we het over... over een paar euro per maand,meer levert het niet op.
bij een energiebedrijf of telefonie bedrijf kan het lonen over te stappen maar waar heeft de opta het over.. 30 a 40 euro hooguit per jaar.. wow !
Een bedrijf zal daarnaast toch ook monteurs moeten gaan aannemen om je aan te sluiten als je bij ziggo bent afgesloten,of daarvoor Ziggo moeten inhuren,het tarief dat Opta nu heeft vastgesteld is niet het tarief dat je gaat betalen.
Je factuurtje kost ook geld,dat nieuwe bedrijf moet een administratie gaan voeren.. het levert een besparing op van hooguit 2 a 3 tientjes of zo per jaar.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !