Los bericht bekijken
  #11  
Oud 26 november 2009, 15:15
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Ik vraag me af of de service beter wordt,bij een storing kunnen ze dan onderling naar elkaar gaan verwijzen en stel dat er een kabelbreuk in jouw straat zit,dat moet jij dat melden bij de concurrent van Ziggo die dat dan door moet gaan geven aan Ziggo die het dan moet gaan repareren want de infrastructuur blijft natuurlijk van Ziggo.
Dat zie je nu ook bij de energiebedrijven, "met Nuon, oh u bent klant bij de Nederlandse energie maatschappij,dan moet u daar zijn,goedemiddag "
Het is geen rampzalig plan,als Ziggo klant zul je er niet minder van worden,maar als klant van de concurrent heb je een extra kastje tussen het kastje en de muur waar je heen verwezen kan worden.
Opta ligt er niet wakker van,op papier ligt de kabel open en hoe het er praktisch uit gaat zien mag de sector zelf uit zoeken, ik verwacht geen tientallen euro's op jaarbasis minder kwijt te zijn.
Bij Recam/Caiway gaat de laatste ook gewoon het pakket afbouwen,voor Recam betekent dat gewoon dat ze steeds minder kunnen aanbieden analoog en dat de klanten op digitaal zijn aangewezen.
Ziggo zal dus ook wel in hun contract met de concurrent opnemen dat in de toekomst het aantal analoge kanalen zal worden afgebouwd,het recht op het gebruik van de kabel gaat niet over een vast aanbod van zenders.
Ik verwacht op zijn hoogst 1 a 2 medespelers..anders wordt het natuurlijk voor reeds bestaande kabelnetten,die zouden het Ziggo aanbod kunnen gebruiken om hun huidig aanbod te vergroten.
We zien wel waar het in praktijk toe gaat leiden,prijsdalingen verwacht ik niet.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !