Los bericht bekijken
  #8  
Oud 26 november 2009, 14:40
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jdd Bekijk bericht
Ziggo zal wel een contract moeten hebben met de concuren, de vraag is dan of ze zomaar nog zenders kunnen verander of verwijderen.

Wat betreft de prijs, waarom zouden ze moeten concureren met de prijs van digitenne. Het beeld is kabel kwaliteit, en dus zullen ze concureren met de ziggo prijs.
Daarom zou ik als ik Ziggo was ook naar 15 zenders gaan VOORDAT je dat contract moet sluiten van de Opta

En wat die kabelkwaliteit betreft: het is natuurlijk wel ANALOGE kabelkwaliteit. Dus nu ook weer niet spectaculair beter dan Digitenne.

Los daarvan: de mensen die weg willen bij Ziggo puur voor de prijs zijn over het algemeen niet de mensen die beeldkwaliteit veel kan schelen. Die zullen dan gaan voor het goedkoopste, dus Digitenne.

Ik zie dus echt niet hoe in dit model een concurrent op de kabel ooit levensvatbaar kan zijn. Op prijs kunnen ze de oorlog iig niet winnen en op aanbod dus kennelijk ook niet. Op wat dan wel? Service? Blijft het Ziggo netwerk, dus storingen zijn hetzelfde.
Hooguit is de administratieve afhandeling en callcenter beter, maar dat kost geld, en ik geef een concurrent helemaal geen kans als ze niet significant minder gaan vragen dan Ziggo.