Los bericht bekijken
  #24  
Oud 25 november 2009, 14:21
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jalu Bekijk bericht
Kijk maar even wat het kost bij UPC om eenmalig nieuwe afleveringen van Desperate Housewives te kijken, dan weet je wel welke kant het opgaat...(ik zal het bedrag noemen: 2,50 euro per aflevering)

Ik wel: als ik er zoveel voor moet betalen wil ik ook de vrijheid hebben om te kijken zonder reclame en opnames te maken voor later gebruik, zodat ik als ik het later eens terug wil zien niet ook nog eens moet gaan betalen voor de DVD-box...
Google maar even op HD+ en de beperkingen die de Duitse commerciŽle omroepen aan de gebruiker willen gaan opleggen voor de HD versies van hun generieke, van reclame vergeven zenders, dan zie je wťl in waar de omroepen met CI+ naar toe willen.

Misschien heb je wel gelijk en ben ik naÔef.
Ik hoop echter toch gewoon van harte dat er een soort tussenvorm ontstaat waarbij je gewoon voor 5 euro alle afleveringen van 1 seizoen, eenmalig kunt bekijken.
Als alternatief voor het nu 'gratis voor 16,25 pm' kijken op de commerciŽle omroepen en het 'voor altijd, onbeperkt voor 50 euro' van de DVD-Boxen.
En 5 euro mag ook best 10 euro zijn, maar inderdaad geen 2,50 per aflevering, want 2,50 * 26 (afl.) = 65 euro terwijl de DVD box dan tussen de 40 en 60 euro kost. En als je dan de eps niet kunt opnemen en bewaren, dan is dat inderdaad een zeer onredelijk (belachelijk) bedrag.