Los bericht bekijken
  #4  
Oud 24 november 2009, 19:51
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door muzaffer43 Bekijk bericht
Ik heb een Samsung LED TV gekocht UE 40B 7020WW. Wat ik ook gedaan heb ik kon digitale kanalen niet instellen. Ik heb gewone kabel abonnement. Hier voor had ik een decorder van de kabel bedrijf gekregen. Ik heb nu decorder niet aangesloten. Want Volgens de verkoper zit een al een digitale decorder in de TV moet wel kunnen instellen. Moet ik een Ziggo kaart kopen of doe ik iets fout?
Voordat je ook maar iets gaat kopen zal je eerst de digitale kanalen moeten zien te vinden met je TV. Als er in je TV een DVB-C tuner zit, dan moet je die kanalen kunnen vinden zonder dat je over een CI(+) CAM beschikt. Indien je TV alleen een DVB-T tuner heeft, dan is ontvangst van digitale TV via de kabel niet mogelijk. Daar kan je niets aan veranderen door een CAM aan te schaffen.

Verder ben ik net als de anderen bang dat je een Samsung type hebt gekocht dat niet beschikt over een CI+ slot, maar een standaard DVB CI slot. Je handleiding zal uitsluitsel moeten geven. Van een standaard DVB CI slot is geen CI+ slot te maken, dus in dat geval geen CI+ CAM van Ziggo gaan aanschaffen.