Los bericht bekijken
  #217  
Oud 24 november 2009, 11:03
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Een zeer hoopvol mailtje van ZiggoGeachte heer/mevrouw,
Onlangs heeft u contact met ons opgenomen en aangegeven dat u een probleem heeft met een product of service van Ziggo. Wij danken u voor de moeite die u genomen heeft Ziggo hiervan op de hoogte te stellen. Wij nemen uw reactie heel serieus en doen ons uiterste best alle reacties spoedig te beantwoorden.
Op dit moment is het drukker dan gewoonlijk en lukt het ons niet contact met u op te nemen binnen de periode die u van ons gewend bent. Dit vinden wij heel vervelend en het spijt ons dat deze situatie is ontstaan. Onze excuses hiervoor.
Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op; in ieder geval binnen drie weken. Wij bespreken dan graag met u welke oplossingen we u kunnen bieden, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw Ziggo-abonnementen.


Wanneer heb ik dat toch eerder gezien ?

O ja, dat was met regelmaat sinds juni vorig jaar.
Ook van Ziggo.
Net zo goed als ik al ettelijke malen heb gelezen dat Ziggo dat vervelend vind, dat het ze spijt. Excuses heb ik dacht ik ook al eerder gehad.
En ja, ik ben er ondertussen wel aan gewend dat het maanden duurt voordat een probleem wordt opgelost. Blijft wel de vraag: wanneer is het bij Ziggo minder druk dan gewoonlijk geweest ?

Ondertussen zal Ziggo het toch niet zo heel erg vinden dat ik de betalingen maar even storneer ?
Want sorry Ziggo, mijn excuses en ik vind het heel vervelend maar ik heb het ondertussen wel even gehad met de verhaaltjes.
Bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan door mij dit mailtje te sturen, ik neem jullie ondertussen niet meer zo heel erg serieus.

Ook mijn excuses voor de misschien wat onpersoonlijke reactie hier.
De kans is echter zeer groot dat het hier nog door iemand gelezen wordt, iets wat met de berichtjes die ik jullie kant op stuur meestal niet het geval is. Niet dat dat iets helpt, maar het gaat om het idee.

In de tussentijd zal ik dan maar weer doen waar ik al zo aan gewend ben, afwachten .........