Discussie: Oproep: geen telefoon
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 23 november 2009, 18:42
wekker's schermafbeelding
wekker wekker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Multikabel Hoofddorp
Ziggo Internet: Alles-in-een, Motorola sbv5121e
Berichten: 5
Standaard

Ik heb al 2 weken hetzelfde probleem: Wel internet, geen telefoon.
Ben met vakantie geweest en heb gedurende mijn afwezigheid de stroom van alle standby apparaten gehaald, ook de Ziggo modem (Motorola SBV5121E). Bij thuiskomst weer aangezet en alles was OK. Telefoon werkte ook.
Later op de dag deed de telefoon het niet meer. Het internet werkte prima. Modem gereset (1 minuut, 10 minuten, etc.), andere telefoon aangesloten, kabeltjes gecheckt. Niets hielp.

Ik heb dit probleem in Augustus ook gehad en een mail aan Ziggo gestuurd. Die zeiden dat ze via de email niets konden testen en dat ik maar moest bellen (10c p/m, 20 minuten in de wacht, etc.). Heb ik niet gedaan, maar wonderbaarlijk verloor ik mijn internet de volgende dag, bleef een paar uur down en toen het weer opkwam deed internet én telefoon het weer. Heel toevallig.

Nu dus weer, weer gemeld via de website, maar nu gebeurt er niets. Het lampje van telefoonlijn 1 knippert, de andere is uit (en niet in gebruik).
In de tussentijd is de telefoon van familieleden een paar straten verder op ook al down geweest, maar daar werkt het intussen weer.
Wat is er toch aan de hand met de Ziggo telefoon? Internet is hardstikke stabiel, maar die telefoon heeft constant kuren.

Kan ik nog iets proberen zonder dat ik een half uur aan de telefoon moet hangen met een Ziggo medewerker, die me gaat vertellen dat ik de modem moet resetten, of simpelweg concludeert dat de modem (na nog geen jaar!) stuk is?

Toch best verontrustend om te zien hoeveel mensen hier dezelfde problemen hebben...

E

Laatst gewijzigd door wekker; 23 november 2009 om 18:44 Reden: Spelling