Discussie: Klacht: Uitvallen Ubee modem
Los bericht bekijken
  #72  
Oud 23 november 2009, 06:32
krotwijk's schermafbeelding
krotwijk krotwijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2009
Locatie: Delft
Ziggo Internet: AIE 20mb, Ubee3200
DTV: CI+cam en Cisco 8455
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door teerex Bekijk bericht
Het begint er hier sterk op te lijken dat het Ubee modem niet meer uitvalt. Toevallig tegelijkertijd met het aflopen van het proefpakket digitale kanalen...
Opeens zijn op de Ziggo-site ook mijn gegevens bijgewerkt. (alles in 1 Plus ipv allen Z1). Zou 1 en ander met elkaar te maken hebben? Ik ben in ieder geval blij dat het uitvallen over lijkt te zijn!
Nee, daar heeft het niets mee te maken.
De fout lag in de centrales en niet in de modems.
Toen ik mijn klacht bij ziggo neerlegde dat op exact hetzelfde moment de ubee van mij en mijn collega uitviel en dat dit iedere uitval weer op exact dezelfde tijd plaatsvond, toen begon men dus aan de centrales te twijfelen en niet meer aan de ubee's. De ubee's hebben nog steeds dezelfde firmware. Vorige week vrijdag kreeg mijn collega te horen dat geplande monteur niet meer zou komen omdat de fout extern gevonden was.
Laten we niet te vroeg juichen, maar 1 ding is zeker dat op de drukke momenten het modem het sinds donderdagmorgen 9:20 uur hier goed is blijven doen. Gistermorgen om 7 uur nog wel een T3 timeout, maar dat kan ook het nachtelijke onderhoud zijn geweest. Al met al 4 dagen zonder problemen.