Los bericht bekijken
  #6  
Oud 22 november 2009, 23:58
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Ik kan me de kritiek van 'Parel' wel voorstellen. Wanneer je hier kritiek levert op de 'zogenaamde experts' en de 'dichtbij het vuur zittende leden', dan wordt je heel snel afgeserveerd. Er heerst een duidelijke vriendjespolitiek. Een duidelijke vorm van willekeur. Misschien een ietsje te veel belangenverstrengeling met onze geliefde Ziggo? Ik hoop dat dit bericht wel mag blijven staan, en niet onderhevig zal zijn aan de willekeurige censuur van sommige Mods. Degene die zich aangesproken zal voelen, zullen reageren. Degene die het met me eens zijn, die zwijgen......

En, om vast al reacties voor te zijn, ik voel geen enkel wrok tegen Ziggo of welke persoon dan ook, het is een constatering, niet meer en niet minder!
En wederom iemand die meent een discussie over omgangsvormen te moeten starten in een topic dat over heel iets anders gaat. Iemand die anderen verbiedt zich te verweren tegen kritiek die ze krijgen.
Dit verweer bestempelt als afserveren, terwijl de geleverde kritiek meestal een poging is om juist de experts en mods af te serveren. Draai de zaken alsjeblieft niet om. Lees dit maar eens wat ik hier eerder over schreef (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...244#post232244)

U werkt mee aan de sfeer om ieder die ook maar iets zegt of doet om zaken te nuanceren af te schilderen als dienstbaar aan Ziggo. Uw post is een regelrechte poging om de mods te chanteren uw post maar niet weg te halen. Gebeurt dat wel dan zult u ongetwijfeld zich gesterkt voelen in uw stellingname.

Om dan ook nog eens de mods te betichten van willekeur in deze context... Ja mooi is dat, ik ben niet tegen Ziggo, maar ingaan tegen mensen die wel in een anti-Ziggo stemming verkeren keurt u af, want dat ziet u als dienstbaar aan Ziggo.

DIT IS EEN DISCUSSIE FORUM, waar beide kanten hun zegje mogen doen en elkaar respecteren. Wij laten niet toe dat mensen elkaar monddood maken. Kritiek prima, maar geef de ander ook een fatsoenlijk kans om zich te weer te stellen.
__________________
BenJ