Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 november 2009, 23:08
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard TV reageert niet meer op AB na firmware update

Zijn er nog meer mensen die hier problemen ondervinden met de afstandsbediening (AB) sinds de firmware update van vorige week?

Ik kan de TV niet meer aan/uitzetten met de AB. Iedere keer als ik de AB gebruik (of het nu de groene of de rode mode is) gaat de Cisco aan/uit, ipv de TV.

Ik heb de codes gereset met Mode -> 000 en daarna mijn TV code weer terug gezet met Mode -> 232 (mijn TV code). De code wordt geaccepteerd, maar de Cisco blijft reageren. Als ik de Cisco infrarood ontvanger afdek, reageert de TV wel gewoon, dus de code is juist. Was voor de firmware update ook geen enkel probleem trouwens.

Tevens merk ik dat de AB af en toe een andere actie uitvoert op de Cisco, dan de gekozen actie op d AB. Bijvoorbeeld naar een andere zender ipv doorspoelen oid. Ook dit is na de firmware update gekomen.

Graag zou ik willen weten of er nog meer mensen een zelfde probleem hebben en misschien dat iemand een oplossing heeft, zodat ik de Ab weer kan gebruiken zoals gewoonlijk was, voor de firmware update.

Groeten,

Koen