Los bericht bekijken
  #170  
Oud 22 november 2009, 22:18
Donthuis's schermafbeelding
Donthuis Donthuis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2009
Locatie: Rijswijk Casema
DTV: 37PFL9604 met Smit! CAM
Berichten: 242
Smile hartelijk dank en terug naar het onderwerp

M.h.d. aan de moderator voor de ingreep en de FW-discussie vervolgend:
- nu al ruim een week geen reboot gehad, wel soms verspringende beeldinstellingen (Lijkt me overigens geen CI+ issue).
Een aantal dagen geen authenticatiescherm bij het opstarten vanuit standby, nu recent weer terug. Vreemd dat dit scherm komt en gaat.....

- vandaag heb ik -voor alle zekerheid een dag voor het aflopen van de tweeweekse periode- de Ziggo smartcard alvast geregistreerd, inclusief de gewenste pakketkeuze. Effecten vlak na deze registratie op de Ziggo site:

a) soms langer "zender gecodeerd" onderin het beeld, waarna wel altijd herstel op de vrijgeschakelde ontvangst plaatsvindt (geen aan/uit nodig) Heeft dat met de uitgebreidere CAM/Ziggo interactie te maken?
b) soms wel zéér traag op de AB reagerende bediening bij stappen door het configuratiescherm en HD zender in beeld. Zappen tussen de zenders gaat nog steeds redelijk snel.
c) één enkele keer een hangende now/next balk, die door zender up, zender down weer verdween. Now/next is toch een belangrijke feature.
d) EPG staat op de keuze netwerk, niet TV. Ik denk dat dit wellicht positief uitwerkt op eventuele problemen. Ik heb NOOIT EPG problemen gehad..

Teletekst werkt en werkte altijd al foutloos, zij het dat sommige pagina's veel lichter zijn dan de andere, die in de normale achtergrond blijven staan.

Andere zaken zijn me niet opgevallen, overal ben ik best tevreden met FW66. Inmiddels heb ik een Philips BlueRay speler 7500SL aangesloten. Ook dit heeft geen negatieve effecten op de TV-werking uitgeoefend. Wel dezelfde situatie als met de TV: software update via het netwerk gaf géén actualisering, USB-update vanaf de site daarentegen juist wel.

Wat me wel is opgevallen, is dat deze speler nog een klassieke handleiding meegeleverd krijgt, terwijl de TV slechts een ingebouwde handleiding bevat. Printen ervan levert maar liefst 160 bladzijden op. Philips gaat daar -desgevraagd- geen verandering in aanbrengen. Toch zijn sommige eerdere door mij genoemde kleine issues te wijten geweest aan het niet kennen van alle bedieningsstappen (de handleiding moet van het beeld af voor de handeling plaatsvindt) . Met de pagina's in de hand komt dat minder voor.

Wordt vervolgd,

37PFL9604/12
Smit CAM
bijna 13 dagen sinds FW-update naar 66; slechts één plof/reboot