Los bericht bekijken
  #18  
Oud 22 november 2009, 21:09
Jalu's schermafbeelding
Jalu Jalu is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Stadskanaal/@home
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: DM-8000 SSCT Ziggo en FTA Sat
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Donthuis Bekijk bericht
Ik begrijp dat Ziggo uit imago overwegingen niet op de soort getuigenissen, die ten onrechte op deze plek verschijnen, wil reageren, Zaken van de contentindustrie en de reacties daarop horen hier niet thuis. Dit gaat om foutoplossing rond nieuwe technologiën, niet hun gebruik en rechtspositie.

Hoe eerder de moderator hier een einde aan maakt des te beter. Sowieso denk ik me voor deze discussie hier af te melden, omdat er kennelijk bij gebrek aan technische voortgang een richting wordt gekozen die de meesten onder ons als gebruikers van Philips TV's en de kabel als medium hier niet zoeken.

Einde verhaal of weg wezen!
CI+ is géén technische vooruitgang. Maar als je je kop in het zand wil steken, be my guest. Denk er wel aan dat als Ziggo gewoon voor normaal DVB-C met CI had gekozen, er geen enkel probleem was geweest en je je Philips TV al heel lang probleemloos had kunnen gebruiken. Maar goed, ondersteunt de forumsoftware hier niet het afsplitsen van discussies naar een nieuw topic? Want de discussie is, hoewel offtopic, in mijn ogen wel degelijk de moeite waard om gevoerd te worden.