Los bericht bekijken
  #233  
Oud 22 november 2009, 15:28
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Het kan best erger, geen inkomensgroei maar wel van alles duurder. Daar hebben vele honderdduizenden mee te maken en dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Als nou net dat beetje, zo je dat al over had, voor leuke dingetjes, telkens maar minder wordt dan is dat wel goed "au".

Oordeel daar dus niet te lichtvaardig over, een paar maal slechts een paar Euro's kunnen zomaar omslaan van "over hebben" in "tekort komen". En natuurlijk ga je alle uitgaven nog eens bezien, maar op een gegeven moment is de "rek" er echt uit.
Je moest eens zien wat er nog te bezuinigen valt,was laatst nog een programma over op de bbc maar een groot deel is ook op Nederland van toepassing.
Hele volkstammen hebben mobieltjes met flinke beltegoeden maar men heeft ook nog een vast nummer,want ja als ons mams belt wil ze niet naar een 06 nummer bellen.
Elke maand verdwijnen tonnen aan teveel ingekochte belminuten en sms-jes omdat men zo graag die telefoon wilde.
Heb je je vaste lijn voor jezelf of voor die andere... vleeswaren gelijk in de vriezer gooien en daags voor consumptie er uit halen,voorkomt dat er dichte verpakkingen liggen weg te rotten in de koeling, 1/3 van brood gaat zo de vuilnisbak in omdat het oud bakken is,maar in de vriezer kan je per boterham pakken, tv's in de standby stand, opladers die voor het gemak maar in het stopkontakt blijven zitten.
Wc helemaal doorspoelen voor een plasje,met een baksteen in de spoelbak bespaar je per keer doorspoelen 2 liter water.
Je hebt freaks die douchewater opvangen en daar de was mee doen,dat gaat wat ver,maar er valt echt genoeg te bezuinigen zonder comfort in te leveren, een zuinig gezin kon zo 14 pond per maand bezuinigen zonder ook maar iets in te leveren
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !