Los bericht bekijken
  #224  
Oud 22 november 2009, 12:16
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wallia Bekijk bericht
Behalve dat Ziggo met zijn tarieven omhoog gaat, is Ziggo van plan om HD-TV van de commerciele zenders alleen door te geven als de klant hier ook voor betaalt!!!! Bij andere providers (UPC en Tele2) krijg je de HD-recorders voor I-TV zelfs in bruikleen en niets van bijbetalen voor de interactieve diensten en ook NIET extra betalen voor de zenders die in HD gaan uitzenden. Ziggo JE DENKT OOK AAN ALLES (dat wordt de nieuwe slogan van Ziggo)
Dan heb je niet goed op de site van UPC gekeken, een HD pakket bij een 3 in 1 pakket kost ook bij UPC 9,- extra, bovenop de abonnementsprijzen exclusief maximaal 16,70 Basistarief analoge TV!!! Dus kom je op het zelfde uit.

UPC Fiber 30Mbit/s + Onbeperkt bellen NL en Europa + Royaal met DVR (PVR dus!) + analoge basistarief maximaal 16,70 = 64,70 exclusief HD pakket 9,-!!!

Hmja, nu zul je spijkers op laag water gaan zoeken, 'UPC heeft dan wel onbeperkt bellen'! Nou, moet je het wel verbellen

Kortom, UPC en Ziggo schelen qua prijs niet zo van elkaar en het zou me niets verbazen dat UPC binnenkort ook weer de prijzen verhoogt.