Los bericht bekijken
  #13  
Oud 22 november 2009, 02:23
rick1983's schermafbeelding
rick1983 rick1983 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2009
Locatie: Ransdaal
Ziggo Internet: Alles-in-een plus
DTV: Samsung
Berichten: 6
Standaard

Ziggo reageerde in de klantenservice nergens op. Ze gaven aan: u heeft de decoder ergens anders gekocht, hier moet u maar verhaal halen. Het ligt aan uw decoder. Ondanks mijn opmerking dat het niet aan de kabels kon liggen en dat het probleem bij hun moest liggen, gezien meerdere mensen met dit probleem kampen.

Wat ik merk, ik dat dit een kenmerk van ziggo begint te worden. Probeer maar eens klant te worden, heb je binnen 10 seconden iemand aan de lijn. Heb je een echt probleem, krijg je iemand met de intelligentie van een goudvis aan de lijn die van een blaadje opleest wat hij moet zeggen. Een echte oplossing is tot op heden uitgebleven.

Naast dit probleem zit ik nog steeds ermee dat ze mijn smartcard niet willen omzetten naar het andere abonnement dat loopt. Of ik even 30 euro wil betalen hiervoor..... Ze gaven zelf aan dat ik beter een smartcard kon kopen in de winkel, dan kreeg ik het totaalpakket een tijd lang gratis....... Hoeveel service wil je bieden als bedrijf om je klanten te behouden vraag ik me dan af.

Hun oplossing dat ik moest overstappen naar een ander merk receiver vond ik eerlijk gezegd waardeloos, dit is gewoon het probleem verschuiven naar de consument, omdat zij hun zaakjes niet op orde hebben.