Los bericht bekijken
  #79  
Oud 21 november 2009, 15:52
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaool Bekijk bericht
Ik denk dat dat niet handig is want wie verzekert ons dat die bijdrage niet weer verdwijnt na verloop van tijd. Denkt aan het kwartje van Kok.
De eenmalige bijdrage van Ziggo is dus veel logischer.
Voorlopig maar afwachten tot een of ander blad weer vragen aan Ziggo stelt daar Ziggo in elk geval niet van plan blijkt te zijn om de klanten up 2 date te houden.
We betalen ook allemaal een verwijderingsbijdrage..maar bij de wijkcontainers staan ook gewoon de oude televisies en stofzuigers en er in ligt nog veel meer terwijl ik 3 minuten lopen van het inzamelpunt woon.
Het is wat krom,aan de ene kant betalen consumenten gewoon premies en toeslagen waar we helemaal geen gebruik van maken,en is een paar euro voor de tv teveel.. geen verwijt hoor,zo niet bedoeld.
Toch zou het prettig zijn als Ziggo,met zoveel media,eens wat moeite deed om ons te informeren,dat zou ze ook andersom kunnen doen,nu komen de klachten voornamelijk hier en bij Ziggo terecht terwijl als Ziggo wat opener zou zijn men wel eens massaal bij de zenders zelf zou gaan klagen... adverteerders houden daar niet zo van hetgeen een argument zou kunnen zijn dan toch maar met Ziggo akkoord te gaan,jammer voor UPC..had die maar niet zo snel moeten happen...
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !