Los bericht bekijken
  #77  
Oud 21 november 2009, 15:28
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Maar,geheel offtopic,dan zou je ook kunnen zeggen,hef een paar euro op een HD toestel en uit het aldus verkregen fonds geef je een bijdrage.. of in het verkoopbedrag van de cam,of HD decoder... voorlopig blijken de commercielen er niet zo wakker van te liggen dat ze hun investering alleen op hele lange termijn terug krijgen door UPC mensen die ook nog eens dat betaalde HD pakket nemen.. hoeveel mensen zouden dat zijn en krijgen de omroepen nu wel zoveel ?
Ziggo lijkt zelf ook weinig haast te hebben met het alternatief toevoegen van andere HD kanalen.
Nu krijgt in elk geval niemand een keuze,degenen die HD van de commercielen gratis willen niet, en degenen die er een bijdrage voor over hebben niet.
Uitgangsbasis van de commerciele tv was,zoals Archie terecht opmerkt,dat ze hun uitzendingen zelf zouden bekostigen door middel van reclame opbrengsten,waar ned 1,2 en 3 hun inkomsten ook deels door staatsteun krijgen.
Maar nu het economisch slechter gaat en door ook het wegvallen van de DSB welke een flinke jongen was in de reclame pot moet het opeens toch van de kijker komen.
Maar goed net als Ziggo,zullen ook wij hier niet uit komen,nu herhalen ze zelfs de reclames.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !